«

»

Vermogensmeter: Polar Look Keo Power Pedals

 

Kijk eens even naar dit nieuwe prachtige speelgoed: de fonkelnieuwe vermogensmeter van Polar! Inclusief Polar CS600X.  Snelheid, trapfrequentie, hartslag, vermogen: alle belangrijke parameters op één apparaat. Volgens J Friel staat het gebruik van een vermogensmeter ongeveer gelijk aan cheaten. Nu heeft hij ook de bijbel geschreven, dus dan zal het wel kloppen. Ja, ik ben erg benieuwd naar het effect van trainingen en wedstrijden met behulp van een vermogensmeter.

Eens kijken of ik hem vandaag kan installeren en er een testrit mee maken. Op welke fiets zal ik hem zetten? Oh wacht, dat maakt niet uit, want hij is uitwisselbaar!

Wederom met dank aan Stappenbelt natuurlijk! Zelfs de verpakking is mooi.

 

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Tijmen

  Ziet er goed uit.
  Is dat schermpje niet wat klein om alle belangrijke waarden weer te geven?

 2. admin

  Zelf hoef ik eigenlijk alleen het vermogen te zien en dat rond ik evt wel af op honderdtallen 😉 Maareh, ik moet het nog even bekijken, (nog geen tijd gehad om het te installeren) maar de ervaring met de RS800 leert dat er erg veel info op zo’n schermpje past.

 3. Tijmen

  Wattage natuurlijk het belangrijkst. 🙂
  Maar ben benieuwd hoe het bevalt. Lijkt me toch wel de beste oplossing voor wattage op 2 fietsen (train en tijdritfiets).
  Nog nieuwsgierig, wat trap jij nou op omslagpunt qua wattage? Of is dat confidential 😉

 4. admin

  Haha, neehoor: 315 watt bij omslagpunt, 450 watt rond de max, met een 3 min protocol. Voor wat het waard is, hè. Viel me nog niet mee.

Reacties zijn uitgeschakeld.