«

»

Fuerteventura – Trainingskamp

Hiervoor ben ik gemaakt: zon, 22 graden, schitterende asfaltwegen: absolute fietssnelwegen, een 50-meter zwembad naast de deur en loodzware looproutes door de woeste omgeving. En dan de hele dag lopen, fietsen en zwemmen. Van mij heb je voorlopig geen last, ik vermaak me hier prima. Triathlon is natuurlijk hartstikke leuk, maar op deze manier de hele dag door sporten zou ik ook zonder sportief doel moeiteloos vol kunnen houden.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over het eten.. dat heb ik nog nooit meegemaakt, zowel het ontbijt als het diner is werkelijk van weer-ga-loos hoge kwaliteit.

Al met al een hele mooie manier om een goede basis te leggen voor het komende triathlonseizoen. Laten we hopen op een mooi seizoen!

En volgend jaar ben ik hier weer. I love it here!