↑ Terug naar Clubs

DSTV Aloha

De Drienerlose Studenten Triathlon Vereniging Aloha is dé studenten triathlon vereniging van Nederland en al helemaal die van Enschede! Het is de club waar ik in 2007 lid ben geworden en de club die mijn triathlon liefde heeft aangewakkerd. De club zit vol triathlonenthousiastelingen en daardoor heb ik daar enorm veel over triathlon opgestoken. Vooral tijdens de urenlange duurritten op de fiets heb ik vele ‘colleges triathlon’ gevolgd bij de vele triathlongrootheden die Aloha opgeleid heeft.

Mocht je in Enschede studeren of werken aan de UT of het Saxion, kun je er van harte welke om mee te trainen! Ook als je nog helemaal nooit aan een triathlon hebt gedaan of als je alleen borstcrawl wil leren zwemmen of als je alleen voor de Batavierenrace je loopcapaciteiten wilt verbeteren. Laat je niet afschrikken door de gedachte dat er alleen maar topper bij Aloha rondlopen. Dat deed ik zelf wel in 2007 en het koste mij moeite om die eerste stap te zetten om naar een zwemtraining te komen. Juist een studenten triathlon vereniging is een uitstekende manier om voor het eerst met triathlon kennis te maken. Er is vrijwel niemand die vanaf de jeugd triathlon beoefend en daarom hebben alle leden van Aloha wel een of twee zwakke onderdelen. Daarom is er een enorme variatie in niveau, waardoor je altijd met mensen van je eigen niveau kan trainen.

Kijk voor meer info op de site van Aloha
www.alohatriathlon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>